Programska podrška za USB komunikaciju mikrokontrolerske pločice s osobnim računalom : završni rad - Kljajo Petković, Andrej (A. Kljajo Petković, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisano je projektiranje i izvedba komunikacijskog protokola između računala i mikrokontrolera. Projektirana je i programska podrška za upravljanje mikrokontrolerom, odnosno motorima koji su spojeni na mikrokontroler