Web aplikacija za virtualne trgovine na internetu : završni rad - Kovačević, Ivan (I. Kovačević, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad prati izradu i funkcionalnost sustava za otvaranje i rad s web trgovinama. Sustav se sastoji od web aplikacije i mobilne aplikacije. Web aplikacija trgovcima omogućuje otvaranje i baratanje web trgovinama, a kupcima pregledavanje proizvoda i kupovinu u tim trgovinama. Mobilna aplikacija je namijenjena trgovcima i u njoj mogu pregledavati podatke vezane uz proizvode i njihovu prodaju. Uvodna poglavlja rada se bave problematikom web trgovine i obrađuju korisničke zahtjeve. Nakon njih slijedi pregled tehničkih značajki i arhitekture sustava, te na posljetku prikaz korisničkog sučelja s opisom funkcionalnosti.