Upravljanje asinkronim strojem sa inkrementalnim enkoderom upotrebom upravljačke jedinice CU310 DP : završni rad - Vukovac, Ivan (I. Vukovac, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Završni rad na temu Upravljanje asinkronim strojem s inkrementalnim enkoderom upotrebom upravljačke jedinice CU310 DP opisuje praktični postupak realizacije upravljanja asinkronim strojem pomoću frekvencijskog pretvarača Sinamics S120 s upravljačkom jedinicom CU310 DP i programskim paketom Starter. Prije samog praktičnog dijela nalazi se teorijski uvod u asinkroni stroj, upravljanje asinkronim strojem, frekvencijski pretvarač i inkrementalni enkoder.