Visokonaponsko pojačalo snage : diplomski rad - Traživuk, Alma (A. Traživuk, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom diplomskom radu opisat ću razvojni proces visokonaponskog pojačala snage koje je najmjenjeno korištenju u medicini.