Web aplikacija za vođenje evidencije o filmovima : završni rad - Marušić, Iva (I. Marušić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu prikazana je izgradnja sustava za vođenje evidencije o filmovima u vidu web aplikacije. Opisan je problem koji se rješava, te su pobrojani korisnički zahtjevi i prikazani primjerenim dijagramima. U idućem poglavlju objašnjena je arhitektura aplikacije i dan je prikaz modela baze podataka s detaljnim opisima entiteta. Objašnjene su tehnologije koje su korištene za izradu aplikacije, a na kraju je prikazan rezultat izrade web aplikacije s odgovarajućim primjerima.