Android aplikacija za praćenje rezultata igara na sreću : završni rad - Božinović, Marin (M. Božinović, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Glavni cilj ovog rada predstavlja izrada mobilne aplikacije za Android uređaje i proučavanje osnove teorije igra i funkcija korisnosti koje se primjenjuju kod igara na sreću. Aplikacija omogućuje svojim korisnicima, igračima lutrija Eurojackpot, Loto 7/39 i Loto 6/45 da u svakom trenutku mogu provjeriti rezultate zadnjih izvlačenja, pregledati statistiku izvlačenja i na jednom mjestu držati informacije o igrama u kojima su sudjelovali. Prvo poglavlje prikazuje vjerojatnosti ostvarivanja dobitka i osnove teorije igara, dok ostala poglavlja opisuju implementaciju same aplikacije.