Primjena CUDA platforme na algoritme pasivnog stereo uparivanja : završni rad - Šimić, Domagoj (D. Šimić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Osnovni cilj rada je implementirati algoritme pasivnog stereo algoritma pomoću CUDA platforme. U okviru rada proučeni su razni algoritmi koji se koriste prilikom stereo uparivanja slika. Također je opisana CUDA platforma koja je korištena za implementaciju algoritama. Na kraju su prezentirani dobiveni eksperimentalni podaci nad slikama dobivenim iz baze slika koja je dostupna na Middlebury Stereo Vision Page (http://vision.middlebury.edu/stereo).