Prikupljanje elektromagnetske radiofrekvencijske energije : završni rad - Majić, Inga (I. Majić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad donosi kratki osvrt na metode prikupljanja električne energije i uređaje koji su za to potrebni posebno se orijentirajući na prikupljanje energije iz radiofrekvencijskih izvora. Opisani su čimbenici koji utječu na samo prikupljanje energije i količinu dobivene energije. Naposljetku, analiziran je sustav prikupljanja elektromagnetske energije iz radiofrekvencijskog izvora proveden pomoću antene, izvora napajanja i istosmjernog konvertora.