Izrada grafičkog korisničkog sučelja aplikacije In.Form : završni rad - Cheng, Stephanie (S. Cheng, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Tema završnog rada je osmisliti i realizirati ergonomiju i dizajn grafičkog korisničkog sučelja mobilne aplikacije [in]Form, osmisliti logo [in]Form, realizirati dizajn dviju web stranica SCOLLAm i eduLab i dizajnirati sučelje Cyberwellness aplikacije.