Meetify - mobilna aplikacija za dogovaranje susreta : završni rad - Korman, Domagoj (D. Korman, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu ovog rada razvijena je Android mobilna aplikacija naziva „Meetify“. Microsoft Azure SQL baza podataka i mobilne usluge korištene su za backend aplikacije. Aplikacija služi za jednostavnije dogovaranje sastanaka s prijateljima te za prikazivanje lokacije prijatelja za vrijeme dolaska na sastanak. Aplikacija koristi Google mape kako bi korisniku prikazala lokaciju svih prijatelja s kojima se treba sastati. Korisnici nemaju svoje korisničko ime i lozinku već se za registraciju koristi broj mobilnog uređaja. Prijatelje korisnik identificira po broju i imenu koji se nalaze zapisani u imeniku. „Meetify“ također nudi mogućnost pregledavanja statistike kako bi korisnik mogao vidjeti koliko njegovi prijatelji prosječno kasne na sastanke.