Steganografske metode za skrivanje slikovnih informacija u video zapisima : završni rad - Križaj, Lovro (L. Križaj, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad prolazi kroz bitne teoretske osnove nekih od metoda steganografije. Detaljno je objašnjena i praktičnim primjerom pokazana LSB metoda. Ovaj završni rad usko je vezan za jednu od danas bitnih tema, deidentifikacija ljudi na javno dostupnim slikovnim i video zapisima, te je zato i primijenjen u svrhu skrivanja informacija o osobama na video zapisu.