Upravljanje marketinškim kampanjama : završni rad - Đaković, Martin (M. Đaković, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Sustav „Upravljanje marketinškim kampanjama“ je namijenjen korisnicima koji žele napraviti, pratiti stanje marketinških kampanja, njihove proizvode, kupce i agente oglašavanja. Osim stanja korisnici imaju uvid u segmentaciju tržišta što je prikazano grafovima za svaku kampanju. Aplikacija je razvijena kao Internet aplikacija kako bi bila dostupna na svim modernim platformama u svo vrijeme i na svakom mjestu kako bi je korisnik mogao koristiti i na terenu. Aplikacija je razvijena korištenjem arhitekture klijent-poslužitelj pomoću PHP programskog jezika na poslužiteljskoj strani i Internet tehnologija: HTML-a, CSS-a i JavaScripta na klijentskoj.