Web aplikacija za planiranje putovanja : završni rad - Tomić, Ante (A. Tomić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom je završnom radu opisan proces izrade web-aplikacije za planiranje putovanja. Praktični je dio izrađen uporabom Microsoftovog radnog okvira ASP.NET MVC (Model-View-Controller) i različitih dodatnih tehnologija, dok su u teorijskom dijelu opisane web-aplikacije, korištene tehnologije i osnovno korištenje web-aplikacije za planiranje putovanja, a sve je prikazano teorijskim primjerima i UML dijagramima obrazaca uporabe. Na kraju su rada navedeni postignuti rezultati te je analizirana uspješnost implementacije svakog potrebnog dijela web-aplikacije.