Protokol pregovora za određivanje dobavljača električne energije iz sustava mikromreža : završni rad - Budrović, Toni (T. Budrović, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Opisan je jednostavan protokol određivanja dobavljača električne energije iz sustava mikromreža.