Radni okvir za evidenciju i prikaz rezultata sportskog natjecanja na udaljenom zaslonu : završni rad - Soldan, Filip (F. Soldan, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad se sastoji od izrade web aplikacije za evidenciju i prikaz rezultata sportskog natjecanja na udaljenom zaslonu.