Programska podrška za osobne trenere : završni rad - Borota, Dražen (D. Borota, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Aplikacija omogućuje rukovanje i dohvat podacima korištenih od strane osobnih trenera. Podaci se pohranjuju u bazu podataka, na koju se direktno spaja aplikacija. Vodi se evidencija o korisnicima zajedno s njihovim osobnim podacima. Bilježe se zaposleni treneri s osobnim i kontakt podacima u svrhu veće dostupnosti. Vodi se evidencija zakazivanja treninga i vježbi izvedenih na treninzima. Klijentima se slažu i dodjeljuju programi prehrane za svaki dan neovisno o treninzima. Naplata računa je na mjesečnoj bazi.