Utjecaj površine na pouzdanost mikroelektroničkih sklopova : magistarski rad - Đuzel, Marijana (M. Đuzel ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: pouzdanost, kvar, defekt, mehanizam kvara, mod kvara, stres, degradacija funkcije, otkaz, ciljna pouzdanost, monitor procesa