Programski alat za automatiziranu forenzičku analizu GPS uređaja : završni rad - Ruklić, Luka (L. Ruklić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad obrađuje problematiku forenzičke analize GPS uređaja. U prvom poglavlju ukratko je analiziran globalni sustav pozicioniranja te su opisane vrste uređaja za pozicioniranje, kao i model koji se analizira u sklopu ovog rada. U drugom poglavlju detaljno je opisan datotečni sustav kojeg spomenuti uređaj koristi te sve specifikacije sustava relevantne za forenzičku analizu. U trećem poglavlju opisana je aplikacija razvijana u sklopu ovog rada, koncept rada te mogućnosti daljnjeg razvoja.