Web aplikacija za podršku uvježbavanja fizičke izdržljivosti : diplomski rad - Čović, Josip (J. Čović, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu ovog Diplomskog rada razvijena je programska podrška kao pomoć pri uvježbavanju fizičke izdržljivosti. Cilj programske podrške je omogućiti pacijentu tijekom rehabilitacije samostalno vježbanje bez potrebe dolaska u zdravstvenu ustanovu ili nadzora od strane stručne osobe. Programska podrška omogućuje pacijentu pregled rasporeda vježbanja, pregled pojedinih vježbi i grafa napretka tijekom rehabilitacije. Također je omogućen i pregled rezultata vježbanja ako se podrška spoji na postojeći OZIMS sustav. Osim pacijentima, programska podrška nudi jednostavno zadavanje rehabilitacije i vježbi, te lagano praćenje pacijentova napretka tijekom rehabilitacije.