Web aplikacija za poslovanje servisnih radionica : završni rad - Mandić, Antonija (A. Mandić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu dan je prikaz izgradnje informacijskog sustava za poslovanje servisnih radionica od izdavanja radnih naloga do izdavanja računa. Jezik korišten za programsku realizaciju informacijskog sustava je programski jezik C#. Na početku je dan opis poslovnog procesa servisnih radionica te popis funkcionalnih zahtjeva opisanih kroz dijagrame obrazaca uporabe. Zatim slijedi opis korištenih tehnologija (.NET radni okvir, ASP.NET, Entity Framework, ASP Web Forme), potom prikaz modela baze podataka pomoću ER-dijagrama te na kraju prikaz implementacije.