Neizrazito upravljanje formacijom letjelica s četiri rotora : završni rad - Čelan, Vatroslav (V. Čelan, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Radom na zadatku potrebno je razviti algoritam upravljanja formacijom letjelica zasnovan na neizrazitoj logici. Pri razvoju algoritma potrebno je pretpostaviti da su položaji letjelica mjerljivi i dostupni cijeloj formaciji. Rad algoritma potrebno je ispitati simuliranjem u programskom alatu Matlab. Nadalje, potrebno je razmotriti mogućnost implementacije razvijenog algoritma na realnim letjelicama tipa Parrot.