Aplikacija za vođenje e-zapisnika odbojkaške utakmice : završni rad - Tunjić, Aleksandar (A. Tunjić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Završni rad opisuje web aplikaciju čiji je cilj zamijeniti ručno popunjavanje odbojkaškog zapisnika. Na početku su ukratko opisane tehnologije koje su korištene pri izradi aplikacije, a u sljedećem poglavlju su opisane njezine osnovne funkcije. Aplikacija na početku zahtijeva prijavu korisnika, da bi ga onda vodila kroz unos potrebnih podataka. Glavni dio je praćenje utakmice i unos podataka kroz sučelje koje je jednostavno i korisniku bi trebalo olakšati zapisivanje poena, kazni, zamjena i slično. Po završetku utakmice se podaci prebacuju u bazu podataka na poslužitelju te bi korisniku trebalo biti ponuđeno preuzimanje popunjenog pdf obrasca koji zadovoljava FIVB standard. Glavna prednost aplikacije pred ručnim upisivanjem podataka na papir je trajno čuvanje podataka i mogućnost preuzimanja obrasca u svakom trenutku.