Aplikacija za upravljanje tečajevima prilagođena mobilnim uređajima : završni rad - Skec, Martin (M. Skec, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Web aplikacija je bilo koja aplikacija koja koristi internetski preglednik kao klijenta putem kojeg se prikazuje korisniku. Responzivna web aplikacija je web aplikacija koja se jednako dobro prikazuje na velikim i malim rezolucijama ekrana. U zadnje vrijeme je sve popularnija izrada web aplikacija prilagođenih mobilnim uređajima umjesto izrade klasične mobilne aplikacije. Aplikacija za upravljanje tečajevima je jednostranična web aplikacija izgrađena na klijentskoj strani korištenjem AngularJS i Bootstrap radnih okvira, te Grails radnog okvira na poslužiteljskoj strani. Ona omogućava korisnicima jednostavno pretraživanje i prijavu na tečajeve. Administratoru omogućava jednostavno upravljanje tečajevima, prijavama korisnika na tečajeve, distribucija materijala i slanje obavijesti.