Interaktivno korisničko sučelje za računalno potpomognutu psihoterapiju : diplomski rad - Kurešić, Matija (M. Kurešić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Opisan je razvoj interaktivnog korisničkog sučelja kao i cjelokupnog sustava za računalno potpomognutu psihoterapiju koji se temelji na principima mutimodalne elicitacije, estimacije i regulacije emocija. Ostvareni su moduli za prikupljanje i obradu fizioloških, glasovnih i facijalnih signala, kao i modul za generiranje multimodalnih stimulacija. Unutar modula za generiranje stimulacija implementiran je pristup različitim bazama stimulacija. Uz spomenute, ostvareni su i modul za rad sa pitanjima, modul za generiranje vremenskih oznaka i modul za dostavljanje stimulacija. Sustav je implementiran višedretveno i optimiziran za rad u stvarnom vremenu, a svi moduli međusobno su sinkronizirani.