Izrada sustava za stvaranje i uređivanje digitalnih lekcija : diplomski rad - Predovan, Nikola (N. Predovan, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu ovog diplomskog rada ostvareno je programsko rješenje za izradu, distribuciju i izvođenje digitalnih lekcija za autističnu djecu. Koriste se moderne web tehnologije kako bi se podržalo što više platformi. Osnovno rješenje je podijeljeno u 3 dijela. Web aplikacija za dizajniranje vježbi, pozadinska aplikacija za organizaciju i pohranu vježbi, resursa i korisnika i mobilna aplikacija za izvođenje vježbi. Sve navedeno ostvareno je u suradnji s Centrom za autizam u Zagrebu kako bi se iz prve ruke dobile njihove stvarne potrebe i iskustva s korištenjem aplikacije.