Interaktivna aplikacija za pametne televizore s operacijskim sustavom Android : diplomski rad - Kelemen, Stjepan (S. Kelemen, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Diplomski rad je podijeljen u četiri dijela. Prvi dio govori o pametnim televizorima, što su i koje su im mogućnosti. Drugi dio govori o mogućnostima nadogradnje klasičnih televizora u pametne televizore. Nabrajaju se potrebni uređaji kako bi se postiglo navedeno i objašnjava se njihova instalacija. U trećem dijelu se govori o razlikama velikog raspona uređaja koje pokreće operacijski sustav Android. Objašnjavaju se dobre prakse razvoja aplikacija kako bi aplikacija bila funkcionalna na što većem broju uređaja. Također se opisuju dobre prakse razvoja aplikacije za uređaje s velikim ekranima i primjenjuju se za prilagodbu aplikacije WWW.HR velikim ekranima.