Dizajn strojnog provjernika pravopisa prilagođen različitim vrstama krajnjih uređaja : diplomski rad - Vresk, Tomislav (T. Vresk, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisana izrada i dizajn strojnog provjerenika pravopisa prilagođen različitim vrstama krajnjih uređaja. Ideja za implementaciju adaptivnog dizajna na već postojeće serversko rješenje se javila zbog sve bržeg razvoja tehnologija i uređaja iz područja informacijskog komunikacijskog prometa, čime se direktno utječe na popularizaciju korištenja web usluga.