Dnevnik prehrane temeljen na proširenoj stvarnosti za Android pokretna računala : završni rad - Arnautović, Zlatan (Z. Arnautović, 2014)
Sažetak na hrvatskom: ASP.NET Web API 2 posljednja je Microsoft-ova tehnologija za izradu web servisa. Baza podataka generirana je korištenjem tehnike Database First Entity Framework-a. Android aplikacija je izrađena pomoću programskog jezika Java i Android SDK. Barkod skener je izveden koristeći se kamerom koja detektira barkod proizvoda. Izrađena aplikacija služi kako bi korisnici skeniranjem barkoda namirnica pratili i unapređivali svoje prehrambene navike.