Multimedijalno upravljanje elektromotornim pogonom pomoću programirljivog logičkog kontrolera S7-1200 : diplomski rad - Anđelić, Luka (L. Anđelić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Upravljanje i nadzor automatiziranim industrijskim postrojenjem putem modernih metoda. Opisano je upravljanje pomoću HMI sučelja. Upravljanje putem LabView aplikacije preko računala. Mogućnosti upravljanja i nadzora na daljinu putem SMS poruka ili pametnog mobilnog telefona. Pristup i nadzor automatiziranom sustavu preko web stranice.