Preporučiteljski sustav za aplikacije na pokretnim uređajima : diplomski rad - Viljanac, Vanda (V. Viljanac, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad istražuje kako voditi korisnike kroz proces odabira novih mobilnih aplikacija na način da im se pruže preporuke. U tu svrhu razvijen je mobilni preporučiteljski sustav u obliku Android aplikacije koji korisniku preporučuje druge mobilne aplikacije za preuzimanje na temelju mobilnog konteksta i korisničkih preferencija.