Web-aplikacija za pregledavanje kretanja korisnika pokretne mreže : diplomski rad - Dukovski, Aleksandar (A. Dukovski, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog diplomskog rada bila je izrada web-aplikacije za vizualizaciju kretanja korisnika pokretne mreže. Korisniku web-aplikacije omogućena je vizualizacija kretanja korisnika pokretne mreže na Googleovoj karti. Postoje četiri filtara na temelju kojih se može vizualizirati korisnikovo kretanje. Prvi filtar Prikaz po datumu omogućava prikaz kretanja odabranog korisnika na odabrani datum. Drugi filtar Prikaz po datumu i satima služi za detaljniji prikaz kretanja odabranoga korisnika, tj. može prikazati kretanje odabranoga korisnika na odabrani dan, ali samo za određeni vremenski raspon u tom danu. Filtar Prikaz po rasponu datuma služi za vizualizaciju kretanja korisnika u razdoblju između dva odabrana datuma. Posljednji filtar služi za prikaz predviđenog mjesta stanovanja i mjesta zaposlenja korisnika pokretne mreže. Također služi i za prikaz predviđanja korisnikova kretanja. Web-aplikacija korisniku omogućava pregled unesenih baznih stanica te dodavanje novih.