Pretvorba formata u televizijskoj produkciji : diplomski rad - Gorički, Bruno (B. Gorički, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisana pretvorba formata SDTV u format HDTV. Opisani su postupci koji se koriste kako bi se provela pretvorba. Provedena je implementacija vremenske i prostorne interpolacije te su dane smjernice za provedbu pretvorbe. Vremenska interpolacija pokazala se učinkovitijom kod statičnih scena, a prostorna interpolacija kod scena koje prikazuju objekt u pokretu.