Analiza rada i spajanje EPIC ECG PS25203 senzora na Arduino : završni rad - Gršković, Marko (M. Gršković, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Radom na zadatku potrebno je ispitati rad EPIC ECG PS25203 sensora. Sensor je potrebno spojiti na Arduino procesorski sustav i razviti aplikaciju koja će omogućiti prikupljanje i snimanje podataka sa senzora. Nadalje, potrebno je izraditi grafičko korisničko sučelje za rad sa sensorom i procesiranje prikupljenih podataka. Valjanost razvijenog senzorskog sustava potrebno je ispitati eksperimentalno u raznim režimima psihofizičkog napora čovjeka.