Implementacija BPSK modema na mikrokontroleru iz porodice STM32F4 : diplomski rad - Luburić, Nikola (N. Luburić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom diplomskom radu prezentirana je implementacija komunikacijskog sustava. Implementirani komunikacijski sustav koristi BPSK modulacijski i demodulacijski postupak, za slanje i primanje podataka. Za simulaciju rada i ispitivanje ispravnosti implementacije korišten je programski paket Matlab. Ispravnoj implementaciji u programu Matlab slijedi implementacija na razvojnoj okolini STM32F4-Discovery. Korištene su dvije razvojne okoline povezane vodičima. Na jednoj je implementiran odašiljač (modulacijski postupak), a na drugoj prijamnik (demodulacijski postupak). Modulacijski i demodulacijski postupak odrađuje ugrađena DSP jezgra u mikrokontroleru STM32F4.