Analiza rada i razvoj korisničkog sučelja za biometrički sustav e-Health : završni rad - Peršić, Juraj (J. Peršić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Letački scenarij napravljen u simulatoru Gazebo u svrhu testiranja biometričkih odziva čovjeka, pilota, u raznim situacijama. Letački scenarij sadrži statični dio, lagan za letenje. Uz njega postoji i dinamični dio s preprekama koji od pilota zahtijeva više truda. Za upravljanje dinamičnim dijelom koristi se ROS.