Sustav daljinskog nadgledanja i vođenja procesa preko globalne računalne mreže zasnovan na Arduino/PcDuino ugradbenom računalnom sustavu : završni rad - Skurić, Antun (A. Skurić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Uvod u projektiranje sustava daljinskog upravljanja, putem globalne mreže, temeljenih na Adruino/PcDuino ugradbenim sustavima. Sinteza kompenzacijskog regulatora brzine vrtnje istosmjernog motora te implementacija algoritma na Arduino mikrokontroleru. Odabir programske podrške i način instalacije sučelja za pristup globalnoj mreži na PcDuinu i osnovne značajke korisničkog sučelja za nadzor procesa.