Web aplikacija za sportski klub : diplomski rad - Belobrajdić, Borna (B. Belobrajdić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom diplomskom radu opisani su dizajn i implementacija troredne web aplikacije koja pomaže pri poslovanju suvremenog sportskog kluba. U okviru rada razvijena je aplikacije za nogometni klub. Za implementaciju korištena je .NET tehnologija uz programski jezik C# te Entity Framework okvir za objektno-relacijsko mapiranje. Aplikacije omogućuje korisniku pregledavanje i uređivanje osnovnih informacija o klubu, zatim pregledavanje, dodavanje, uređivanje i brisanje igrača i zaposlenika kluba. Također omogućava pregledavanje, dodavanje, uređivanje i brisanje sponzora te pregled, dodavanje, uređivanje i brisanje odigranih i nadolazećih utakmica kluba.