Animacija pokretana praćenjem lica : diplomski rad - Kork, Toni (T. Kork, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu ukratko se opisuju alati Visage SDK i Torque 3D i njihovom promjenom izgrađena je aplikacija koja demonstrira preslikavanje izraza lica operatera pred kamerom na virtualni lik u računalnoj igri.