Iscrtavanje geolokacijskih podataka u Web pregledniku zasnovano na AngularJS radnom okviru : diplomski rad - Jakolić, Daniel (D. Jakolić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U radu su ukratko opisane tehnologije koje su se koristile pri izradi projekta. Detaljno je opisan način rada AngularJS radnog okvira, te su istaknute i obrađene njegove najvažnije osobine i prednosti. Programski je ostvarena aplikacija za iscrtavanje geolokacijskih podataka u Web pregledniku, koristeći JavaScript jezik uz AngularJS radni okvir. Izgradnja cijele aplikacije detaljno je opisana, te su napisane upute za korištenje same aplikacije.