Izrada analognog generatora signala zračnog raspora hidrogeneratora : diplomski rad - Havaić, Damir (D. Havaić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U diplomskom radu je projektiran, izrađen i testiran generator analognih signala zračnog raspora. Programska podrška za izradu aplikacije je LabVIEW. Sažeto je opisan dijagnostički monitoring i njegova primjena. Ukratko je opisan sustav generatora signala popračen specifikacijama korištenih komponenti. Izrađena je i objašnjena aplikacija za matematičko modeliranje i generaciju signala u LabVIEW-u. Sažeto je opisan sustav za dijagnostički monitoring na kojem je sustav ispitan. Rezultati ispitivanja su zadovoljavajući, a snimke ispitivanja su prikazane i prokomentirane.