Automatsko testiranje web aplikacija : diplomski rad - Krajnik, Matija (M. Krajnik, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Danas se pojavljuje sve više i više web aplikacija iz dana u dan. Neke su jednostavnije, dok su neke kompliciranije. Zajednička stvar im je svima što ih je potrebno temeljito testirati prija puštanja u pogon kako bi pružili klijentima kvalitetan proizvod. Testiranje aplikacija nije jednostavan posao. Naprotiv, testiranje može biti iznimno komplicirano i dugotrajno. Na sreću postoje alati koji uvelike olakšavaju testiranje, omogućujući jednostavne automatiziranje procesa testiranja. Dva takva alata su Cucumber i Page Object, kojima se može testirati gotovo svaka web aplikacija.