Pregled stohastičkih optimizacijskih problema u elektroenergetskom sustavu : završni rad - Tokić, Nikola (N. Tokić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U radu je napravljen ilustrativni primjer često susretanih problema stohastičke optimizacije. Tri problema su optimizirana i matematički formulirana. Neki od problema optimiziran je višekriterijski ovisno o specifičnosti situacije.