Upravljanje koračnim motorom upotrebom programirljivog logičkog kontrolera S7-1200 : završni rad - Radoš, Frano (F. Radoš, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom završnom radu objašnjen je koračni motor kao stroj te kakve sve vrste koračnih motora postoje. Također se može vidjeti koja su sve područja rada takvog motora i idejni načini upravljanja. U radu je opisan i jedan primjer takvog upravljanja u kojem je motor iskorišten za pozicioniranje programatora u željeni položaj. Može se vidjeti kako se pomoću PLC-a upravlja koračnim motorom i koji su dodatni uređaji potrebni da bi to bilo ostvarivo.