Mobilni sustav za izradu ponuda na radilištu : diplomski rad - Pavić, Josip (J. Pavić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Rad opisuje problematiku kod izrade ponuda u građevinskoj limariji, te daje rješenje za Android mobilne uređaje u svrhu ubrzanja poslovanja. Pojašnjava se uloga skladišta materijala u svakodnevnom poslovanju građevinskog limara i implementacija koja uključuje sustav za narudžbe s udaljenim poslužiteljem. Dokumentiran je i način na koji mobilni operacijski sustav Android obrađuje lokalizaciju aplikacija, te kako je to primijenjeno na ponuđenom programskom rješenju.