Baza podataka za upravljanje konfiguracijom : završni rad - Ištuk, Tomislav (T. Ištuk, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Aplikacija omogućuje pohranu podataka o konfiguracijama računalne opreme i programske potpore te softverskim licencama. Podaci se pohranjuju u bazu podataka SQL Server, na koju se direktno spaja aplikacija. Moguće je evidentirati korisnike kod kojih se stavke konfiguracija nalaze ili se njima služe, evidentirati sastavne dijelove konfiguracija te pratiti povijest verzija konfiguracije. Aplikacija je izgrađena na razvojnoj platformi .NET Framework u programskom jeziku C#.