Optimizacija parametara ovisnosnog parsera za hrvatski jezik : diplomski rad - Bevandić, Petra (P. Bevandić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Strojna sintaktička analiza rečenice ili parsanje preduvjet je za više razine strojne analize teksta. Postavlja se pitanje kako uspješno provesti parsanje morfosintaktički složenih jezika poput hrvatskog jezika.