Baza podataka i web-aplikacija za internetski forum : završni rad - Flaš, Antun (A. Flaš, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Kroz ovaj završni rad prikazan je proces izgradnje internetskog foruma s MySQL bazom podataka. Na početku je izgrađen relacijski model baze podataka, te je na temelju njega stvorena baza podataka. Na temelju stvorene baze podataka izgrađen je internetski forum u programskom jeziku PHP. Dizajn i prikaz foruma implementiran je korištenjem jezika HTML, CSS i JavaScript. Forum omogućuje korisnicima pregled kategorija i tema, otvaranje tema, postavljanje novih odgovora, glasanje i pregled rezultata u anketama, razmjena poruka, uređivanje profila i pretraživanje. Kroz rad je opisana svaka stavka implementacije baze podataka i foruma.