Pasivna arhitektura u novogradnji : završni rad - Bilosnić, Martina (M. Bilosnić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Prema definiciji pasivna kuća predstavlja idealno arhitektonsko, građevinsko i energetsko rješenje kojim se ostvaruje energetska efikasnost kuća koja se očituje u pogledu uštede energije.