Višestupanjsko asimetrično napajano pojačalo izvedeno diskretnim elementima : završni rad - Lacmanović, Goran (G. Lacmanović, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Naslov ovog završnog rada je ''Višestupanjsko asimetrično napajano pojačalo izvedeno diskretnim elementima''. Nad sklopom provodimo statičku i dinamičku analizu. Dinamičkom analizom ispitujemo pojačanje zajedničkog signala i pojačanje diferencijskog signala. Računamo i faktor potiskivanja koji pokazuje kvalitetu diferencijskog pojačala. Dobivamo da je faktor potiskivanja ρ=80 dB, odnosno 10000, a što je veći ρ to je diferencijsko pojačalo kvalitetnije. Pokazali smo kako povratna veza utječe na pojačanje pojačala, također i frekvencijske odzive.