Internet prodavaonica rukotvorina : završni rad - Bencetić, Igor (I. Bencetić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Rad opisuje razvoj jednostavne internetske prodavaonice rukotvorina. Navedene su i opisane tehnologije koje su korištene pri izradi aplikacije. Ukratko je opisan razvoj internetskih prodavaonica. Opisan je model prema kojemu je aplikacija razvijana. Detaljnije su opisani entiteti modela i veze među njima. Sljedeće poglavlje sadrži opis ostvarene funkcionalnosti s priloženim slikama koje prikazuju važnije dijelove aplikacije. Slijede upute za instalaciju aplikacije u kojima je navedeno što je sve potrebno učiniti da bi se aplikacija pokrenula.